Voor wie

Alkmaarse psychologen praktijkĀ© 2009

Voor wie

We bieden een kortdurende behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen die te maken hebben met psychische problemen of problemen voortkomend uit een psychiatrische stoornis.

U kunt hierbij denken aan angsten, stemmingsproblemen, aandachtsproblemen (ADHD), problemen op het gebied van informatieverwerking (autisme spectrum stoornissen), problemen op sociaal gebied, opvoedingsproblemen, werk- en studieproblemen en verwerkingsproblemen.

Ook wanneer u klachten heeft die niet direct onder te brengen zijn in bepaalde categorieƫn zoals bovenstaande voorbeelden, kunt u zich aanmelden. Soms is het niet helemaal duidelijk waar een bepaald gevoel vandaan komt en hoe u dit kunt veranderen. Het komt vaker voor dat iemand bijvoorbeeld vage lichamelijke klachten heeft, die niet voortkomen uit een medisch probleem. Ook kunt u kampen met problemen die te maken hebben met een bepaalde levensfase waar u in zit of met schokkende gebeurtenissen die u heeft meegemaakt.

Wij kunnen samen met u kijken naar een mogelijke oorzaak van de klachten en een behandelvorm kiezen die bij u past en die u helpt.

Wanneer u twijfelt of psychologische hulp wel de juiste hulp is voor uw probleem, kunt u altijd even contact opnemen om te overleggen.

 

Alkmaarse psychologen

praktijk

Rubenslaan 2

1816 MB Alkmaar

tel. 072-5114990

mob. 06-27581272

fax. 072-5155229

 

email:

info@alkmaarsepsychologen.nl

KvK:

Alkmaar 55724531